Kindergarten Maria Schutz

Weihnachtsferien 28.12.2020 bis 30.12.2020
Denomination catholic
Specially educational concept Situation approach
Extras Barrier-free, care with lunch, full day care

We are a three-unit facility in Schnetzenhausen, a quiet suburb of Friedrichshafen.

We offer as types of assistance: Extended opening hours from 07.30 to 14.00 clock

Full-day care 07.30 am -14.00 pm and Monday and Thursday until 17.00 pm

Offered care types at Oct 22, 2020:

Krippe Verlängerte Öffnungszeiten

Quality Assurance

Teamwork with school

• Wir arbeiten mit der Grunschule Fischbach - Schnetzenhausen zusammen

We work together in a spirit of partnership and trust with the parents.